‹ 上一主題|下一主題 go 回復: 91 | 瀏覽: 41417 |倒序瀏覽 | 字體: tT
手機看此貼
  • 微信掃一掃 手機看此貼
  • 好內容 隨時分享到朋友圈

[ 天河美食 ]

太古匯翠園姊妹店美心閣開張啦!

[復制鏈接]

經驗值
注冊時間
收到9折短信,31號之前。正準備試下,好象牛仔肉都好好味。

經驗值
注冊時間
真有米,

經驗值
注冊時間
好吸引呀。。。。
青衣2009

大 專

經驗值
注冊時間
樓主,有夜茶嗎的嗎?

胡迪警長  估計無,得早午晚。  發(fā)表于 2013-7-25 16:01

經驗值
注冊時間
BB生日
回復 嘉怡@媽咪 的帖子

哦,原來甘樣,甘就可以當系獎勵下,如果平時我就真系消費得起都唔舍得去消費啊

經驗值
注冊時間
好吸引~流曬口水了~
警長你系咩時段去咖?任何時段都有飲茶和食飯???

胡迪警長  我中午去架,估計同翠園一樣,晚上只能吃飯。  發(fā)表于 2013-7-25 16:00

經驗值
注冊時間
BB生日

好吸引~流曬口水了~
警長你系咩時段去咖?任何時段都有飲茶和食飯?。?/blockquote>
我中午去架,估計同翠園一樣,晚上只能吃飯。

我系傻豬  七月底前都有九折???使唔使憑短信先可以享受咖?  發(fā)表于 2013-7-25 16:08

經驗值
注冊時間
BB生日

樓主,有夜茶嗎的嗎?

估計無,得早午晚。
LadyM(夢)

學 士

Rank: 19Rank: 19Rank: 19Rank: 19Rank: 19Rank: 19Rank: 19Rank: 19Rank: 19Rank: 19

經驗值
注冊時間
睇上去真的比翠園好啊

經驗值
注冊時間

我中午去架,估計同翠園一樣,晚上只能吃飯。

七月底前都有九折啊?使唔使憑短信先可以享受咖?

胡迪警長  唔使,系大堂有宣傳單,憑單開聲講就得,唔出聲就唔俾9折架喇。  發(fā)表于 2013-7-25 16:54

經驗值
注冊時間
好像很不錯

經驗值
注冊時間
貌似都幾貴

經驗值
注冊時間
BB生日

七月底前都有九折?。渴惯硎箲{短信先可以享受咖?

唔使,系大堂有宣傳單,憑單開聲講就得,唔出聲就唔俾9折架喇。
康小魚

版主

經驗值
注冊時間
BB生日

馬上有錢

西城都薈還真沒去過呢,要找時間去一次

Rank: 19Rank: 19Rank: 19Rank: 19Rank: 19Rank: 19Rank: 19Rank: 19Rank: 19Rank: 19

經驗值
注冊時間
BB生日
回復 胡迪警長 的帖子

明白了,謝謝~~~

經驗值
注冊時間

胡迪警長 發(fā)表于 2013-7-25 09:23
現時無論飲茶定吃飯都系免費停車,前天我去不用等位,開張半個月,估計知道的人不多。 ...

LZ你一介紹,想必后面很多人都會去試了。
睇落真系好吸引啊。。。

經驗值
注冊時間
揾日去試下,比翠園平喔,上周兩大一細系翠園飲茶吃左十碟點心埋單都要四百二十蚊

胡迪警長  仲要出品比翠園好個度先過癮。。  發(fā)表于 2013-7-26 08:12

經驗值
注冊時間
在邊度拿到9折的宣傳單??系咪要在太古匯拿埋9折的宣傳單過去,才可以打折吖??下星期去試試味先。

胡迪警長  我唔系系太古匯羅架,我系美心閣系3樓,我系距1樓大堂羅架。  發(fā)表于 2013-7-26 08:12

經驗值
注冊時間
樓主,還有咩好菜式、點心的,介紹一下啦

胡迪警長  點心必試梗系超大既水果拿破侖,燕麥芝士餅,鮑汁鳳爪,口水雞,巨型蝦餃都靚。如果第一次點都要點個雀籠點心啦。  發(fā)表于 2013-7-26 08:15
小豬豬

版主

經驗值
注冊時間
BB生日

爆料達人 美食品鑒官 資深旅游玩家

甘精致 考慮去試試
‹ 上一主題|下一主題
太古匯翠園姊妹店美心閣開張啦!
快速回復

回帖后跳轉到最后一頁

廣東省通信管理局互聯網清理整頓 增值電信業(yè)務經營許可證:粵B2-20220217粵ICP備09174648號粵網安備案號:4406043011754公安機關備案號:44010602000095 Copyright 2004-2024 盛成科技 All Right Reserved版權所有    版權保護投訴指引

互聯網藥品信息服務資格證書 電子營業(yè)執(zhí)照 網絡文化經營許可證粵網文[2016]7051-1702號

違法和不良信息/涉未成年人有害信息舉報電話:020-85505893/18122325185 舉報郵箱:kf@mama.cn 涉未成年人有害信息舉報專區(qū) 中國互聯網不良信息舉報中心
網絡內容從業(yè)人員違法違規(guī)行為舉報:kf@mama.cn 開發(fā)者:廣州盛成媽媽網絡科技股份有限公司 應用版本:11.12.0 應用涉及權限APP隱私協議

回頂部