‹ 上一主題|下一主題 go 回復(fù): 56 | 瀏覽: 22433 |倒序瀏覽 | 字體: tT
手機(jī)看此貼
  • 微信掃一掃 手機(jī)看此貼
  • 好內(nèi)容 隨時分享到朋友圈

[ 越秀美食 ]

大沙頭海港城...釣魚翁

[復(fù)制鏈接]
小豬豬

版主

經(jīng)驗值
注冊時間
BB生日

爆料達(dá)人 美食品鑒官 資深旅游玩家

• 媽媽網(wǎng)輕聊
      給生活加點料

• 媽媽網(wǎng)孕育
      就是好用

holdImg
    • 廣州媽媽網(wǎng)
      廣州媽媽網(wǎng),更懂廣州媽媽

廣州媽媽網(wǎng)二維碼
樓主
發(fā)表于 2014-4-13 22:46 |只看該作者 | 最新帖子 | 查看作者所有帖子 | 發(fā)短消息 | 加為好友 | 字體大小: tT
之前看到文仔介紹,就想去試試,琴晚朋友叫宵夜,一于呢間啦!
環(huán)境真心靚,響濱江路看到紅色招牌好搶眼。過到來門口,差D錯過停車場入口。地下室好多車位,停好車上去果時,我都認(rèn)真記住個點行,怕食完拿車麻煩。點知后來真系煩,我出去一樓個玻璃門鎖住左,要兜汽車入口行入去!

文仔幫你補張宵夜菜單,之前拍的,這個是原價,未打6折之前的價格,哈哈!

另外,十點后可以直接停車系商場門口

回帖推薦

yuling34 發(fā)表于21樓  查看完整內(nèi)容

嘩,真系好便喔。

org01 發(fā)表于25樓  查看完整內(nèi)容

6折后都甘既價,認(rèn)真5平啊……………………

注冊時間
好吃嗎

注冊時間
沒沙發(fā)了,靠
小豬豬

版主

經(jīng)驗值
注冊時間
BB生日

經(jīng)過見到有間酒吧,泰菜、生蠔吧,跟著見到玻璃柜里面有燒鵝,就知道到啦!掛住十幾二十只未燒嘅,聽說即點即燒,不過呢個星期食左幾餐鵝,所以就無叫到。

戶口直通車  還不錯的感覺,贊!感謝玥玥美媽  發(fā)表于 2014-4-14 16:20
小豬豬

版主

經(jīng)驗值
注冊時間
BB生日

原來宵夜六折系有張單嘅,唔記得影,粥就記得泥猛粥98/魚云粥68炒粉面38左右,小菜都系28起。如果唔系想食特別嘅,呢張單都夠你選擇。
環(huán)境真心舒服,同十幾年前西貢漁港果時差得遠(yuǎn),地下無濕漉漉,風(fēng)扇吹住,燈飾又靚。

小豬豬

版主

經(jīng)驗值
注冊時間
BB生日

涼拌海蜇頭 38蚊。海蜇夠曬厚,爽口彈牙!不過味道稍微淡,我中意有少少辣、醋香先至正!

小豬豬

版主

經(jīng)驗值
注冊時間
BB生日

五香牛展 肉質(zhì)唔錯,可惜味道好清淡,有少少失望,早知就食文仔介紹白灼牛肉好過。

小豬豬

版主

經(jīng)驗值
注冊時間
BB生日

魚云粥 呢個正到無朋友!原煲滾住上來,熱辣辣。配生菜絲 油炸鬼 香蔥,服務(wù)都幾好,問清楚配料食,先加入去,有六七碗甘。粥底夠曬綿,魚云處理得好好,完全唔腥!呢個下次仲要食!

小豬豬

版主

經(jīng)驗值
注冊時間
BB生日

蜆介鯪魚球 呢個好耐先上臺,新鮮炸出來,丸唔算大粒,有魚香味,肉單牙!配料系蜆介,不過我建議未食過嘅,千奇唔好點甘多,味道唔系個個人都中意!記得有人講過制作方法,新鮮蜆肉,加鹽同高度酒腌,唔食得腥,千奇唔好食呀!唔中意可以點泰式酸辣醬都好正嘅!

炸得好正,唔會黑蒙蒙

炸得好正,唔會黑蒙蒙

小豬豬

版主

經(jīng)驗值
注冊時間
BB生日

可能新開張,服務(wù)唔錯。不過最后埋單拿停車紙就煩,問左三次先拿來!
廁所要入商場里面,轉(zhuǎn)到暈!
食物六折計就真系可以嘅!三個小菜,一煲粥,140蚊埋單,性價比唔錯!
但系啤酒就貴咯,朝日生啤,一大杯25蚊,細(xì)喜力15一支,好彩我地吹水唔飲酒,唔系分分鐘酒貴過D食物!
我想食避風(fēng)塘茄子竟然唔打折,香港48蚊港紙,廣州竟然貴香港10蚊人仔,生活指數(shù)比廣州高甘多,竟然抵過廣州,所以無食到。其實好想試試,看看廣州做得有無香港甘好食!

org01  6折后都甘既價,認(rèn)真5平啊……………………  發(fā)表于 2014-4-14 15:05
yuling34  嘩,真系好便喔。  發(fā)表于 2014-4-14 11:06
小豬豬

版主

經(jīng)驗值
注冊時間
BB生日

回復(fù) 愛倪媽咪 的帖子
沒沙發(fā)了,靠

嘻嘻 謝謝支持
小豬豬

版主

經(jīng)驗值
注冊時間
BB生日

回復(fù) 愛倪媽咪 的帖子
好吃嗎

出品唔錯,值得試試
南城衛(wèi)_[亦]

碩 士

經(jīng)驗值
注冊時間
不錯不錯.

經(jīng)驗值
注冊時間
魚云粥非常吸引人
小豬豬

版主

經(jīng)驗值
注冊時間
BB生日

回復(fù) 080925 的帖子
不錯不錯.

感謝支持
小豬豬

版主

經(jīng)驗值
注冊時間
BB生日

回復(fù) gmiecluqi 的帖子
魚云粥非常吸引人

系呀!好正

經(jīng)驗值
注冊時間
BB生日

馬上有錢

想食煲粥

經(jīng)驗值
注冊時間
BB生日
不錯,值得一試

經(jīng)驗值
注冊時間

可能新開張,服務(wù)唔錯。不過最后埋單拿停車紙就煩,問左三次先拿來!
廁所要入商場里面,轉(zhuǎn)到暈!
食物六折 ...

嘩,真系好便喔。

經(jīng)驗值
注冊時間
魚云粥應(yīng)該是特色吧! 哈哈可以去試試~
‹ 上一主題|下一主題
大沙頭海港城...釣魚翁
快速回復(fù)

回帖后跳轉(zhuǎn)到最后一頁

廣東省通信管理局互聯(lián)網(wǎng)清理整頓 增值電信業(yè)務(wù)經(jīng)營許可證:粵B2-20220217粵ICP備09174648號粵網(wǎng)安備案號:4406043011754公安機(jī)關(guān)備案號:44010602000095 Copyright 2004-2024 盛成科技 All Right Reserved版權(quán)所有    版權(quán)保護(hù)投訴指引

互聯(lián)網(wǎng)藥品信息服務(wù)資格證書 電子營業(yè)執(zhí)照 網(wǎng)絡(luò)文化經(jīng)營許可證粵網(wǎng)文[2016]7051-1702號

違法和不良信息/涉未成年人有害信息舉報電話:020-85505893/18122325185 舉報郵箱:kf@mama.cn 涉未成年人有害信息舉報專區(qū) 中國互聯(lián)網(wǎng)不良信息舉報中心
網(wǎng)絡(luò)內(nèi)容從業(yè)人員違法違規(guī)行為舉報:kf@mama.cn 開發(fā)者:廣州盛成媽媽網(wǎng)絡(luò)科技股份有限公司 應(yīng)用版本:11.12.0 應(yīng)用涉及權(quán)限APP隱私協(xié)議

回頂部