‹ 上一主題|下一主題 go 回復: 188 | 瀏覽: 13264 |倒序瀏覽 | 字體: tT
手機看此貼
  • 微信掃一掃 手機看此貼
  • 好內(nèi)容 隨時分享到朋友圈

辣媽女神~我來交作業(yè)了~

[復制鏈接]

經(jīng)驗值
注冊時間
BB生日

禁靚女,點解不是冠軍?
無所謂,你就是我們心目中的冠軍!

志在參與~我老公都說我求勝欲不強~
ljx
爽爽媽

黃金長老

經(jīng)驗值
注冊時間
BB生日
快點報上身高三圍啊,我中意條粉藍裙,私我邊度買。

LRQ1003  你是想穿起來和樓主合影嗎?  發(fā)表于 2014-5-13 13:16

經(jīng)驗值
注冊時間
恭喜先,美女
開心肥師奶

白銀長老

經(jīng)驗值
注冊時間
BB生日

涼瓜牛肉,咸鮮蒸青筋魚,蒜蓉油麥菜,蘿卜海帶煲豬骨

中午可以來癡餐么????????

ljx  打包給我。  發(fā)表于 2014-5-13 11:41
開心肥師奶

白銀長老

經(jīng)驗值
注冊時間
BB生日
恭喜曬~~~~~~~~]

ljx
爽爽媽

黃金長老

經(jīng)驗值
注冊時間
BB生日

中午可以來癡餐么????????

打包給我。

經(jīng)驗值
注冊時間

ljx 發(fā)表于 2014-5-13 11:28
鐵桿粉絲有木有?
魚幫我索要簽名好不好?
絕對不能跟這妖精合照,哼哼! ...

絕不和高自己一截瘦過魚的妖精照相

ljx  我都是禁話,比我年輕比我漂亮身材比我好,誰愿意跟她合照!  發(fā)表于 2014-5-13 11:47

經(jīng)驗值
注冊時間

涼瓜牛肉,咸鮮蒸青筋魚,蒜蓉油麥菜,蘿卜海帶煲豬骨

今晚撲返廣州????

胡迪警長  我只能講歡迎啦。。  發(fā)表于 2014-5-13 11:53
ljx
爽爽媽

黃金長老

經(jīng)驗值
注冊時間
BB生日

絕不和高自己一截瘦過魚的妖精照相

我都是禁話,比我年輕比我漂亮身材比我好,誰愿意跟她合照!

魚寶寶BEE  企她隔離都燙  發(fā)表于 2014-5-13 11:54

經(jīng)驗值
注冊時間
BB生日
回復 ljx 的帖子

v69親家,我尋日俾你未來女婿搞到成頭煙吖。。。話說我去幼兒園接距,隔離有個媽媽先到,距一見到個仔就問邊個系警弟!警弟阿媽系邊個!警弟今日有無同你道歉!巖好警長企系隔離,樣衰衰。。就話自己乃警弟阿媽警長也。。。好喇,人地阿媽黎喇。。。嗶哩吧喇,大意就系上周三警弟同距仔搶玩具打架,警弟用玩具卜左下距仔個頭。。。今日周一你睇下,距仔個頭起左個包喇!。。v67警長當時啉,我梗系都要問下警弟同距地老師事情經(jīng)過,“兇器”系乜先教育警弟架。。。無理由你up乜我就即刻拿拿淋道歉兼鬧個仔架,要分析架嘛。。距期間就系隔離不斷推距仔系警弟面前,叫“道歉,趕緊道歉”。。。老師發(fā)話喇,意思系上周三的確2條友為玩具產(chǎn)生左沖突,老師好快就分開左,當時即刻檢查雙方有無受傷,檢查系無既,大家又無哭喊叫痛。。仲羅出“兇器”一個空心迷你塑膠電話仔。。睇到兇器警長無語喇。。。呢舊野,點打都唔會起個瘤喇。。。人地媽唔制喇!話警弟肯定往死命打。。。老師又唔制喇!話沖其實突好細無存在打埋一舊,即刻就分開喇。。。個媽媽睇警長問警弟,警弟攤開雙手表示唔記得此事。。就唔高興了,怪責班入邊無閉路電視,話警長一家肯定平時家暴多喇!v69甘講警長肯定唔高興喇我話家暴你個頭,唔好亂up野先好喔!距繼續(xù)復讀機狠盯警弟道歉。。。你個未來女婿好快就嚇到喊出黎警長都唔知講咩好喇,警弟一喊,距就滿意走喇,一路行一路同個仔講,“阿XX唔乖!媽媽幫你批評左距。。。?!本L呢就繼續(xù)逗留系班同老師詳談事情經(jīng)過,老師同警長坦白講,話警弟其實一直好乖,小朋友玩下玩具雙互沖突就梗系有,但系今次距好肯定距頭上宜家發(fā)現(xiàn)既包同上周三打架系無關。。但系人地阿媽唔信。。。而且果個小朋友全班最最瘦弱,距媽媽系相當保護v69警長宜家都唔知點教警弟好,常規(guī)性教距唔好搶玩具打架就肯定,遇到呢d事我系下次拿拿淋認左衰道歉先,然后再私底下了解事件?定系好似尋日甘。。。?我已經(jīng)私底下同老師講,警弟大大咧咧,遇到唔系d皮實既,家長好緊張既小朋友,希望老師唔好將距地放埋一組。。。警長只能暫時系甘避免。。。你地有咩好方法?

RYANTAN  小朋友小打小鬧肯定有,個阿媽又系,俾你嘈贏又點?呢D人.叫細佬避開距添啊,叫距仔5好同你仔玩,我地先5同距玩啊....  發(fā)表于 2014-5-13 13:11
冰安爸爸  叫警弟以后不同他玩  發(fā)表于 2014-5-13 12:10
魚寶寶BEE  拿呢種事魚遭遇過,無論發(fā)生乜先了解事情經(jīng)過,5是責備細路。主要先讓老師處理,如果還有不滿再說。上周三到昨天才發(fā)現(xiàn)問題,呢個媽好有問題  發(fā)表于 2014-5-13 12:06
ljx  警弟無在意,你就當無發(fā)生過,狗吠你,你無理由吠番狗的  發(fā)表于 2014-5-13 11:55

經(jīng)驗值
注冊時間
BB生日
真是辣媽哦!而且仔仔又錫媽媽,甘捧場!

經(jīng)驗值
注冊時間
BB生日

去會場的路上~
我這方向癡準會上演搭錯方向的戲碼~
這不,我又搭錯方向了~

我也幫你投了票啦.靚靚靚,超級靚喔

經(jīng)驗值
注冊時間
BB生日

今晚撲返廣州????

我只能講歡迎啦。。

魚寶寶BEE  甘勉強架……  發(fā)表于 2014-5-13 12:06

經(jīng)驗值
注冊時間

我都是禁話,比我年輕比我漂亮身材比我好,誰愿意跟她合照!

企她隔離都燙
ljx
爽爽媽

黃金長老

經(jīng)驗值
注冊時間
BB生日

回復 ljx 的帖子

親家,我尋日俾你未來女婿搞到成頭煙吖。。。話說我去幼兒園接距,隔離有個媽媽先到, ...

警弟無在意,你就當無發(fā)生過,狗吠你,你無理由吠番狗的
C奶仔O(∩_∩)O

白銀長老

經(jīng)驗值
注冊時間
BB生日

去會場的路上~
我這方向癡準會上演搭錯方向的戲碼~
這不,我又搭錯方向了~

索到啊~~!

Rank: 19Rank: 19Rank: 19Rank: 19Rank: 19Rank: 19Rank: 19Rank: 19Rank: 19Rank: 19

經(jīng)驗值
注冊時間

來看美女~~~        

經(jīng)驗值
注冊時間
BB生日
回復 ljx 的帖子

v69警長心想仲有2年對架。。。唔想搞僵d朋友仔既關系,但系又唔想唔了解不分青紅皂白批評個仔,怕距覺得媽媽唔嘗試去了解距信任距,以后咩都唔同我講吖。。。距話打架都系輕輕的打一下,人地阿媽火遮眼,話叫警長自己羅果個塑料空心電話打翻警弟睇睇會唔會起包,我心啉up埋d甘既野,溝通真系困難咯。。。

RYANTAN  以前我都叫仔5好同人打交,結(jié)果距老實過頭俾人蝦俾人打,返來我老公就話,下次D人如果郁手郁腳.你就俾你個拳頭距望下,如果夠你大既,先好來....  發(fā)表于 2014-5-13 13:14
魚寶寶BEE  先話俾警弟知,打架是5巖,要他知道癿都有錯一起分析案件。再將家長態(tài)度、立場表明。  發(fā)表于 2014-5-13 12:09
ljx  其實小朋友好快氣消兼和好,老師也會睇住,你們家長都過慮了,這點交際能力,警弟自己可以消化的。  發(fā)表于 2014-5-13 12:04
ljx
爽爽媽

黃金長老

經(jīng)驗值
注冊時間
BB生日

回復 ljx 的帖子

警長心想仲有2年對架。。。唔想搞僵d朋友仔既關系,但系又唔想唔了解不分青紅皂白批評 ...

其實小朋友好快氣消兼和好,老師也會睇住,你們家長都過慮了,這點交際能力,警弟自己可以消化的。

胡迪警長  系吖,警長都覺得無事,距地嘻嘻哈哈玩緊。但人地阿媽討厭見到你大大咧咧呢,見到警長fefe流個衰樣就唔中意。。  發(fā)表于 2014-5-13 12:06

經(jīng)驗值
注冊時間

回復 ljx 的帖子

親家,我尋日俾你未來女婿搞到成頭煙吖。。。話說我去幼兒園接距,隔離有個媽媽先到, ...

拿呢種事魚遭遇過,無論發(fā)生乜先了解事情經(jīng)過,5是責備細路。主要先讓老師處理,如果還有不滿再說。上周三到昨天才發(fā)現(xiàn)問題,呢個媽好有問題

胡迪警長  老實講,警長仔細睇左下果個“包”,結(jié)合周圍甘多蚊懶。。。覺得系俾d花蚊要左個包仔,玩具甘打發(fā)肯定淤黑先都未到起包。。。但系我唔敢講出黎  發(fā)表于 2014-5-13 12:09
‹ 上一主題|下一主題
辣媽女神~我來交作業(yè)了~
快速回復

回帖后跳轉(zhuǎn)到最后一頁

廣東省通信管理局互聯(lián)網(wǎng)清理整頓 增值電信業(yè)務經(jīng)營許可證:粵B2-20220217粵ICP備09174648號粵網(wǎng)安備案號:4406043011754公安機關備案號:44010602000095 Copyright 2004-2024 盛成科技 All Right Reserved版權(quán)所有    版權(quán)保護投訴指引

互聯(lián)網(wǎng)藥品信息服務資格證書 電子營業(yè)執(zhí)照 網(wǎng)絡文化經(jīng)營許可證粵網(wǎng)文[2016]7051-1702號

違法和不良信息/涉未成年人有害信息舉報電話:020-85505893/18122325185 舉報郵箱:kf@mama.cn 涉未成年人有害信息舉報專區(qū) 中國互聯(lián)網(wǎng)不良信息舉報中心
網(wǎng)絡內(nèi)容從業(yè)人員違法違規(guī)行為舉報:kf@mama.cn 開發(fā)者:廣州盛成媽媽網(wǎng)絡科技股份有限公司 應用版本:11.12.0 應用涉及權(quán)限APP隱私協(xié)議

回頂部